Platte daken limburg, Roofing Trade Pelt

Op zoek naar dakwerken platte daken Limburg? Dan bent u bij ons het juiste adres! Met een ruime ervaring in dakwerken kunt u bij ons steeds rekenen op een goed afgewerkt eindresultaat van hoge kwaliteit. Wij zijn beschikbaar voor het: plaatsen van nieuwe daken, renovatie, isolatie, herstellingen en meer. Dit voor alle types dakbedekking van platte daken: EPDM, Roofing, PVC of zelfs groendaken. Of het nu om een particuliere woning gaat, een vereniging van eigenaren of een commercieel bedrijfspand betreft, onze dakwerkers staan steeds voor u klaar.

Zelf uw platte dak leggen in Limburg? Dan zijn wij degene die u zoekt! Sinds 1965 zijn wij namelijk actief in de dakdekkersbranche. Hierdoor hebben we een zeer groot netwerk opgebouwd waardoor wij in staat wijn alle soorten dakbedekkingen aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen in geheel Limburg!

  • EPDM Rubberfolie
  • Bitumen Roofing
  • Isolatie
  • Gereedschappen
  • Zinken goten
  • Lichtkoepels

Wij zijn van mening dat iedereen een waterdicht dak boven zijn hoofd moet hebben. Daarom leveren wij onze dakproducten zowel aan de particulier als de zelfstandige dakwerkers in geheel Limburg!

Verkooppunt in Pelt van EPDM rubber

Voor prijzen en aanbiedingen

Door onze sterk wisselende voorraad en mooie aanbiedingen verwijzen wij u graag door naar Marktplaats.nl en 2ehands.be

Alles voor het platte dak bij Roofing Trade in Pelt

Bekijk ons assortiment met de daarbij behorende messcherpe prijzen! Bij ons kunt u altijd terecht voor advies en uitleg. Diverse dakopstellingen en dakgoten, voorzien van EPDM met daktrim, HWA’s, lichtkoepels enz. zijn te bezichtigen bij ons in de dakentuin showroom. Kom dus zeker een keer langs!

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 08.00 - 16.00
Zaterdag 08.00 - 12.00

Adres

Astridlaan 115 B1
3900 Pelt
Telefoon 0032 11 80 15 10
Email: info@roofingrade.be