Dakgoot waar EPDM Rubber is ingeplakt

Resistit ESK

Ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Resistit E SK is een zelfklevende gewapende EPDM (rubber) strook met een dikte van totaal 1,6 mm. Het materiaal bestaat uit een hoogwaardige met glaskoord gewapende EPDM, waar aan de onderzijde een zelfklevende laag is aangebracht welke is voorzien van een beschermfolie.

Resistit E SK is uitermate geschikt als afdichting, daar waar vocht of regen kan binnendringen. Dit geldt voor diverse bouw-onderdelen zoals kozijnen, dorpels, gevelelementen, funderingen en kelderwanden.

Met dit zelfklevende product Resistit E SK levert Multy EPDM Roofing Trade BVBA voor het bekleden van houten en metalen goten een totaalsysteem voor zowel nieuwbouw als renovatie. Voor gevelindustrie en timmerfabriek is Resistit E SK het product als indekstrook en alternatief voor lood.

Voor prijzen en aanbiedingen

Door onze sterk wisselende voorraad en mooie aanbiedingen verwijzen wij u graag door naar Marktplaats.nl en 2ehands.be

Alles voor het platte dak bij Roofing Trade in Pelt

Bekijk ons assortiment met de daarbij behorende messcherpe prijzen! Bij ons kunt u altijd terecht voor advies en uitleg. Diverse dakopstellingen en dakgoten, voorzien van EPDM met daktrim, HWA’s, lichtkoepels enz. zijn te bezichtigen bij ons in de dakentuin showroom. Kom dus zeker een keer langs!

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 08.00 - 16.00
Zaterdag 08.00 - 12.00

Adres

Astridlaan 110 B1
3900 Pelt
Telefoon 0032 11 80 15 10
Email: info@roofingrade.be