EPDM Rubberdakbedekking

EPDM Rubberfolie onder sommige mensen gekend als Rubberoofing of EPDMZeil. Waarbij de benaming EPDM zeil eigenlijk een onjuiste benaming is, omdat EPDM gemaakt is van rubber en niet van PVC. Dit heeft als voordeel dat uw rubberdak zijn elasticiteit zeer lang blijft behouden. Afhankelijk van de omstandigheden heeft deze roofing een levensduur van tot wel 50 jaar!

 • Zeer weinig kans op lekkages, dit komt omdat dit uit één stuk is
 • Mogelijkheid tot wortelbestendige variant
 • Bijna geen onderhoud
 • Lange levensduur tot wel 50 jaar! (afhankelijk van folie)
 • In verhouding goedkoper dan traditionele roofing

Rubberdaken plaatsen gemakkelijk zelf uit te voeren door de doe-het-zelver

Het plaatsen van een rubberdak vereist geen bijzondere technische kennis. Elke handige doe-het-zelver kan een dak maken met  rubberfolie. Ons vakkundige team specialisten van Roofing Trade staat u bij met hun jarenlange ervaring in het plaatsen van Roofing, Isolatie, Tapstukken maar vooral in het bijzonder EPDM. Sommige van onze specialisten hebben zelfs een verleden als gercertificeerd dakwerker!

Witte EPDM-Rubberdakbedekking

Een EPDM dakbedekking is in 99% van alle gevallen zwart. Omdat een zwart dak aanzienlijk de temperatuur kan doen stijgen in de zomer, is het mogelijk uw  dak te voorzien van een witte coating speciaal voor EPDM. Door te kiezen voor een witte coating krijgt u als het waren een witte EPDM dakbedekking. Hiermee kunt u in de zomer tot wel 25% besparen op het verbruik van uw airco. Heeft u geen airco? Dan brengt u de temperatuur aanzienlijk naar beneden in uw huis.

EPDM roofing van Roofing Trade uit Overpelt

Wanneer u kiest voor een rubberdak van Multy EPDM bent u verzekerd van een waterdicht rubberdak met de volgende eigenschappen

 • Scherpe prijzen voor alle rubberfolies
 • Alle dakmaterialen direct uit voorraad leverbaar
 • Deskundig team van oud-dakwerkers en technisch specialisten
 • Bezorgen van dakmaterialen nodig
 • Één adres voor al uw roofingmaterialen
 • Klaar terwijl u wacht
 • Bekijk voor lichtkoepels www.lichtkoepeldump.be

Meer informatie over onze dakmaterialen?

Neem contact op voor een offerte aanvraag, technische vragen of informatie. Uiteraard bent u ook van harte welkom aan onze nieuwe locatie aan de Astridlaan 115 B1 in Pelt (Overpelt)

Verkooppunt in Pelt van EPDM rubber

Voor prijzen en aanbiedingen

Door onze sterk wisselende voorraad en mooie aanbiedingen verwijzen wij u graag door naar Marktplaats.nl en 2ehands.be

Alles voor het platte dak bij Roofing Trade in Pelt

Bekijk ons assortiment met de daarbij behorende messcherpe prijzen! Bij ons kunt u altijd terecht voor advies en uitleg. Diverse dakopstellingen en dakgoten, voorzien van EPDM met daktrim, HWA’s, lichtkoepels enz. zijn te bezichtigen bij ons in de dakentuin showroom. Kom dus zeker een keer langs!

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 08.00 - 16.00
Zaterdag 08.00 - 12.00

Adres

Astridlaan 115 B1
3900 Pelt
Telefoon 0032 11 80 15 10
Email: info@roofingtrade.be